osdir.com

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Openstack] [tripleo] can't deploy Newton undercloud


I saw Juan response that should do the steps to bypass the ssl cert. 

Remo

Inviato da iPhone

> Il giorno 5 nov 2018, alle ore 13:54, Remo Mattei <Remo at Italy1.com> ha scritto:
> 
> Yes as soon as I get to my computer I will share the info. 
> 
> Inviato da iPhone
> 
>> Il giorno 5 nov 2018, alle ore 11:11, Bernd Bausch <berndbausch at gmail.com> ha scritto:
>> 
>> Thanks for the hint, Remo.
>> 
>> Unfortunately the reboot didn't help. Do you know how to switch off SSL? I only see this in undercloud.conf: 
>> 
>> # Certificate file to use for OpenStack service SSL connections.
>> # Setting this enables SSL for the OpenStack API endpoints, leaving it
>> # unset disables SSL. (string value)
>> #undercloud_service_certificate =
>> 
>> The problem: It is already unset. Is there a way to unset it even more? (kidding)
>> 
>> The Tripleo web site has a section how to enable SSL, but AFAIK nothing now to not enable it.
>> 
>> I added the openstack list back to the CC.
>> Bernd
>> 
>>> On 11/5/2018 4:50 PM, Remo Mattei wrote:
>>> Try to turn ssl off there is a bug that may be the issue here but if you reboot the under cloud and retry to re-run the install it May finishes. So before turning off ssl try reboot rerun install and see what happen. 
>> 
> _______________________________________________
> Mailing list: http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack
> Post to     : openstack at lists.openstack.org
> Unsubscribe : http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack/attachments/20181105/1855781a/attachment.html>