osdir.com

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Openstack] [tripleo] can't deploy Newton undercloud


What about the option "generate_service_certificate", that is 'true' by
default, and you would need to set that as false.


On Mon, Nov 5, 2018 at 12:16 PM Bernd Bausch <berndbausch at gmail.com> wrote:

> Thanks for the hint, Remo.
>
> Unfortunately the reboot didn't help. Do you know how to switch off SSL? I
> only see this in undercloud.conf:
>
> # Certificate file to use for OpenStack service SSL connections.
> # Setting this enables SSL for the OpenStack API endpoints, leaving it
> # unset disables SSL. (string value)
> #undercloud_service_certificate =
>
> The problem: It is already unset. Is there a way to unset it even more?
> (kidding)
>
> The Tripleo web site has a section how to enable SSL, but AFAIK nothing
> now to not enable it.
> I added the openstack list back to the CC.
>
> Bernd
> On 11/5/2018 4:50 PM, Remo Mattei wrote:
>
> Try to turn ssl off there is a bug that may be the issue here but if you
> reboot the under cloud and retry to re-run the install it May finishes. So
> before turning off ssl try reboot rerun install and see what happen.
>
>
> _______________________________________________
> Mailing list:
> http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack
> Post to     : openstack at lists.openstack.org
> Unsubscribe :
> http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/openstack
>


-- 
Juan Antonio Osorio R.
e-mail: jaosorior at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.openstack.org/pipermail/openstack/attachments/20181105/d8b0def1/attachment.html>