Subject: [ccnet-user] Re: 1.4.4.83 web dashboard on Windows
Server 2008 64-bit




That worked like a charm, thanks a lot!

On Sep 28, 3:28 pm, Craig Sutherland <cj.sutherl...@xxxxxxxxxx> wrote:
> Under IIS7 the application needs to be configured to run under classic mode -
> the installer doesn't handle this :-(
>
> Craig
>
> ________________________________
> From: Russ Collier <russ.coll...@xxxxxxxxx>
> To: ccnet-user <ccnet-user@xxxxxxxxxxxxxxxx>
> Sent: Tuesday, 29 September, 2009 6:44:46 AM
> Subject: [ccnet-user] 1.4.4.83 web dashboard on Windows Server 2008 64-bit
>
> Hi all,
>
> I'm trying to setup 1.4.4.83's web dashboard on a Windows Server 2008
> SP1 (64-bit) box (running IIS 7), but I'm running into issues. I ran
> the 1.4.4 SP1 installer and only installed the web dashboard to the
> default location (I left out the Examples and the CC.net Server
> component), and checked the "Create virtual directory in IIS for Web
> Dashboard" option.
>
> The virtual directory created fine, but when I try to go to the
> installed URL, I just get a "500 - Internal server error." messages
> from IIS. I tried manually creating a new "Application" in IIS
> pointing to the web dashboard's install directory ("C:\Program Files
> (x86)\CruiseControl.NET\webdashboard"), but I get the same error
> message using the manually created application as well.
>
> Has anyone else successfully setup just the web dashboard component on
> a Windows Server 2008 SP1 (64-bit) machine before?
>
> Thanks!

...



Privacy