osdir.com


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[users@httpd] strangely unable to access http://httpd.apache.org/ or https://subversion.apache.org/ ??



Apache folks :

    Something strange happened in the last 36 hours or so. I was working
away on a trunk build of httpd in order to test tls 1.3 per :

    Bug 62413 - SSLProtocol: Illegal protocol 'TLSv1.3'
    https://bz.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=62413

Not really a "bug" but a feature that is enabled on the trunk but not in
mod_ssl for 2.4.33 but regardless to do anything I need to be able to :

$ svn checkout https://svn.apache.org/repos/asf/httpd/httpd/trunk httpd-trunk svn: E170013: Unable to connect to a repository at URL 'https://svn.apache.org/repos/asf/httpd/httpd/trunk'
svn: E000110: Error running context: Connection timed out

Even sites such as https://subversion.apache.org/ are non-responsive.
However only from one subnet and not on another. Both are well known
and arin registered subnets.

However that was working fine for me 36 hours ago. Also, nearly every
site in the apache.org domain will not respond from my local subnet but
I am able to access those sites from another subnet at the office. So
then, the question is, what is going on here?  Is there a "fail2ban"
type ip block service in place somewhere that is blocking packets?

Dennis


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@xxxxxxxxxxxxxxxx
For additional commands, e-mail: users-help@xxxxxxxxxxxxxxxx