[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: Upgrading from 4.9 to 4.10


OK, thanks for that advice.

I found out the problem.  It was lack of storage.
Asai


> On Aug 15, 2018, at 9:14 AM, ilya musayev <ilya.mailing.lists@xxxxxxxxx> wrote:
> 
> +1 on 4.11 - it’s LTS release and got much more attention
> 
> On Wed, Aug 15, 2018 at 9:13 AM Dag Sonstebo <Dag.Sonstebo@xxxxxxxxxxxxx>
> wrote:
> 
>> Asai,
>> 
>> First of all I strongly advise you to upgrade to 4.11.1 instead of 4.10 –
>> this will cause you a lot less pain.
>> 
>> With regards to the template upload in 4.9 – do template uploads normally
>> work? I’d suggest you check through the management-server.log and cloud.log
>> on the SSVM to troubleshoot further. Also maybe destroy the SSVM and let
>> this recreate, just in case it’s not healthy.
>> 
>> Regards,
>> Dag Sonstebo
>> Cloud Architect
>> ShapeBlue
>> 
>> On 15/08/2018, 17:09, "Asai" <asai@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
>> 
>>    Greetings,
>> 
>>    We’re attempting an upgrade from 4.9 to 4.10, but we cannot seem to
>> get past the SystemVM 4.10 download stage.  When registering a new template
>> according to the documentation, the newly created systemvm-4.10 never
>> enters the ready state.  I have tried downloading from the repository as
>> well as uploading the systemvm from my local computer but it never seems to
>> complete, and we cannot move forward.
>> 
>>    Can anyone share any insights into this problem?
>>    Asai
>> 
>> 
>> Dag.Sonstebo@xxxxxxxxxxxxx
>> www.shapeblue.com
>> 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
>> @shapeblue
>> 
>> 
>> 
>>