OSDir


[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: LDAP in 4.11.1


What is the content of your "ldap.basedn" parameter?

On Thu, Aug 2, 2018 at 4:58 PM, ilya musayev <ilya.mailing.lists@xxxxxxxxx>
wrote:

> You are most likely getting incorrect query to ldap.
>
> If you can - use ldap connectivity without ssl and do tcpdump to see if you
> can capture the ldapquery.
>
> You can then identify the issue. Alternately, you can look into enabling
> trace logging for ldap module and perhaps it prints the query.
>
> Daan can shed more details on this issue as he was the one working on it.
>
> On Thu, Aug 2, 2018 at 12:55 PM <martygodsey@xxxxxxxxxxxxx> wrote:
>
> > Yes, full restart of management server to be safe. I have tried putting
> in
> > the LDAP name, the Pre-Windows name, etc..
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Rafael Weingärtner <rafaelweingartner@xxxxxxxxx>
> > Sent: Thursday, August 2, 2018 1:22 PM
> > To: users <users@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
> > Subject: Re: LDAP in 4.11.1
> >
> > Did you restart ACS after configuring it?
> >
> > On Thu, Aug 2, 2018 at 2:03 PM, <martygodsey@xxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >
> > > Hello guys,
> > >
> > >
> > >
> > > I am attempting to bind an ACS domain to an LDAP domain and I get the
> > > error "can not link a domain unless a basedn is configured for it" but
> > > this is set in the settings. Anyone seen this?
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> >
> >
> > --
> > Rafael Weingärtner
> >
> >
>



-- 
Rafael Weingärtner